Koneet toimivat juuri niin hyvin kuin niitä huolletaan

Huollamme useita tuotemerkkejä kuten Husqvarna, Jonsered, Klippo, Honda, Echo, Partner, McCulloch ja Briggs & Stratton, joiden maahantuojan valtuuttamana huolto- ja varaosapisteenä toimimme. Lisäksi huollamme mahdollisuuksien mukaan myös muita merkkejä.

Kuljetuspalvelumme ei jätä sinua pulaan, vaan noudamme tarvittaessa koneesi huoltoon ja toimitamme sen huollettuna takaisin.

Muista myös, että sinulla on mahdollisuus jättää koneesi meille kausisäilytykseen ja -huoltoon kauden päätyttyä. Näin varmistat, että kun tarvitset konettasi kauden alkaessa, niin se on valmiina työhön.

Huoltoon ja vikakorjauksiin voit tuoda koneesi ilman ajanvarausta. Huollamme ja korjaamme laitteet siinä järjestyksessä, kun ne ovat meille saapuneet.

Yritysasiakkaillemme tarjoamme huoltosopimuksia ja huoltoleasing- palvelua. Sopimusasiakkaanamme varmistut siitä, että laitteesi palautuvat käyttöön nopeasti ja seisontapäivät jäävät minimiin. Voimme myös yhdessä miettiä ennakoivien huoltojen vuosikelloa sekä mahdollista sijaiskoneiden tarvetta huoltojen ajaksi.

huolto(at)pienkone.fi